Stand up paddling -  Vi kan kontaktes på vores mail via: info@www.surfognatur.dk eller på telefon via:  71 79 00 88.

Stand up paddling – Prøv et af vores kurser

Når du søger på stand up paddling, så er det formentligt fordi du ønsker at lære at bestride denne fantastiske sport.
Intet er skønnere end at tage en tur i bølgen blå til en omgang stand up paddling. Hvis du én gang har lært at bestride dit board, så er stand up paddling som en leg med bølgerne.

Her hos Surf og natur afholder vi løbende kurser hvor du kan lære at begå dig i SUP. Her får du fif og tricks til hvordan du navigerer i bølgerne, sikkerheden i sporten og meget mere.

Vores kurser er med andre ord en god indgang til sporten, hvis du overvejer at udforske hvad SUP er for en størrelse. Vores erfaring siger os, at du ikke har lyst til at stoppe igen, når først du mestrer dit board.

Prøv kræfter med stand up paddling

Surf og natur er en virksomhed med stor kærlighed til havet og til de forskellige sportsgrene som kan udfoldes her. Netop derfor har vi valgt at placere os i fantastiske Hirtshals. Dette danner de optimale rammer for alle former for vandaktiviteter.

Vi gør os meget i kurser indenfor surfing, SUP og andre sportsgrene, der alle foregår ved havet.
Vi har dog også store og ikke mindst gode erfaringer med at afvikle ethvert firmaevent med afsæt i sjov, leg og teambuilding i og omkring vandet.

Du og din virksomhed kan med fordel tage kontakt til os, hvis i ønsker en sjov og anderledes dag hos os i Hirtshals. Vi håber at du vælger Surf og natur til jeres næste firmaevent.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller muligheden for at afholde jeres firmaevent hos os. Så kontakt os endelig på mail: info@www.surfognatur.dk eller på telefon:  71 79 00 88.