SUP – Sjov og aktiv på vandet. Surf og natur kan kontaktes på mail: info@www.surfognatur.dk eller på telefon:  71 79 00 88.

SUP – Sjov og aktiv på vandet

SUP står for stand up paddling som er en sjov, men også udfordrende sportsgren på vandet. Hvis du først får prøvet kræfter med SUP, så er det ikke sådan lige at ligge fra sig igen. Vi har i al fald erfaring med, at vores kursister hurtigt bliver bidt af sporten. Dette sker så snart de har fanget grundprincipperne indenfor stand up paddling samt føler sig sikker på boardet.

Hos Surf og Natur i Hirtshals kan du blive klogere på denne fremragende sport. Vi afvikler nemlig med jævne mellemrum kurser og uddannelser indenfor blandt andet stand up paddling, men også andre vandaktiviteter.

Vores kurser og uddannelser er en god indgangsvinkel for dig som er ny indenfor SUP. Her kommer du nemlig stille og roligt i gang. På vores kurser og uddannelser er der god tid til den enkelte og vores instruktører sørger for at du kommer godt i gang med stand up paddling.

Hos Surf og Natur kan du udfordre dine kolleger i SUP og SURF

Til dagligt gør vi os i diverse kurser og uddannelser indenfor SUP og andre vandaktiviteter. Vi har også stor ekspertise i at arrangere firmaevent for store såvel som små virksomheder.

Hos os får du en sjov og anderledes dag fyldt med sjove aktiviteter og en god omgang teambuilding. I kommer med andre ord herfra, beriget med mange gode grin og vigtigst af alt. et styrket sammenhold i virksomheden.

Vi tager også gerne en skole ind for et kursus i eksempelvis stand up paddling. Det kunne eksempelvis være et gymnasie fra Nordjylland, som ønsker en sjov og anderledes ryste sammen tur for de nystartede 1. g’ere.

Endelig har du også mulighed for at anmode om lej af SUP boards, hvilket naturligvis også er muligt alt efter hvad vi har af kurser og arrangementer her i huset.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller muligheden for at afholde jeres firmaevent hos os, kan vi kontaktes på mail: info@www.surfognatur.dk eller på telefon:  71 79 00 88.