Surf Nordjylland - Vi kan kontaktes på vores mail via: info@www.surfognatur.dk eller på telefon via: 71 79 00 88.

Surf Nordjylland – Nyd havet på en sjov måde

Du har søgt på surf Nordjylland. Vi har stor ekspertise indenfor diverse aktiviteter og sportsgrene på vand. Vi har dog ekstra stor ekspertise indenfor stand up paddling samt indenfor surf.

Hos Surf og natur kan du blive klædt godt på til sjove og udfordrende aktiviteter i bølgen blå. Vi afholder løbene kurser og mindre uddannelser som forbereder dig som nybegynder eller lettere øvet på at skulle ud til en omgang surf eller stand up paddling.

Når du er på kursus hos os, så har vi naturligvis også boards som du kan låne. Det gør det markant lettere for dig, da du kan prøve kræfter med sporten inden du investerer i eget udstyr.

Når det er sagt, så tvivler vi dog på, at du har lyst til at opgive hverken surf Nordjylland eller SUP. Mange af vore kursister har det nemlig med at blive bidt af sporten og blive ved i mange år frem.

Vi afvikler surfskole ved vores base her i Hirtshals i Nordjylland. I enkelte tilfælde kan vi efter aftale arrangere særarrangementer og lignende andre steder. Det kunne eksempelvis være i Løkken, som ofte danner gode rammer for en omgang surf Nordjylland.

Surf Nordjylland – En surfskole med plads til alle

Hvis det er din første tur på et surf board, så er det vigtigt med en god og udførlig introduktion inden du kaster dig ud i bølgen blå. Her står vi naturligvis også klar til at træde til.

Med et grundkursus i surf Nordjylland er du bedst muligt sikret i at få en god og sikker oplevelse når du begiver dig på vandet for første gang og skal prøve kræfter med en omgang surf Nordjylland for første gang. Vi har mange års erfaring i branchen og du kan således trygt stole på at du får kompetent undervisning hos Surf og Natur i Hirtshals.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller muligheden for at afholde jeres firmaevent hos os. Så kontakt os endelig på mail: info@www.surfognatur.dk eller på telefon:  71 79 00 88.