Surfing Nordjylland - Vi kan kontaktes på vores mail via: info@www.surfognatur.dk eller på telefon via: 71 79 00 88.

Surfing Nordjylland – Kurser for alle

Når du søger på surfing Nordjylland, så søger du sandsynligvis enten de bedste steder for surfing, eller efter et kursus indenfor surfing i Nordjylland.

Hos Surf og Natur i Hirtshals kan vi heldigvis være behjælpelig med begge dele.

Vi afholder løbende kurser indenfor surfing Nordjylland samt Stand up paddling og flere andre aktiviteter og sportsgrene på vandet. Derudover kender vi naturligvis til alle de bedste steder at surfe her i Nordjylland.

Som kursist på et af vores kurser i surfing Nordjylland får du dermed ikke kun et indgående kendskab til selve det at surfe samt sikkerheden omkring dette. Du får nemlig også vore instruktørers bedste tips og tricks.

Men ikke nok med dette, så står de også klar til at anbefale alt lige fra udstyr til, som før nævnt, de bedste steder til surfing Nordjylland.

Surfing Nordjylland – Kurser og firmaevents hos Surf og Natur

Vi afholder en lang række kurser indenfor en række forskellige vandsport på forskellige niveauer, og tilbyder særarrangementer for dit firma.

Hos Surf og Natur er du sikret en sjov og anderledes dag med dine kolleger. Vi sørger for sjove, spændende og udfordrende aktiviteter som helt sikkert vil ryste jer bedre sammen som virksomhed.

Vi har både store såvel som gode erfaringer med at arrangere events for firmaer med fokus på vandsport og generelt bare sjov, leg og sammenhold i vandet.

Hos os er du i gode og sikre hænder. Alle vore instruktører har mange års erfaring og er således mere end klar til at tage godt imod dig og din virksomhed.

Vi specialdesigner naturligvis dagen efter jeres ønsker og behov. Der er intet standardiseret over vores events for firmaer. Du kan dermed med rette forvente en unik og god oplevelse.

Hvis du ønsker at høre mere om vores kurser eller muligheden for at afholde jeres firmaevent hos os. Så kan vi kontaktes på mail: info@www.surfognatur.dk eller på telefon:  71 79 00 88.